Enkele projecten en opdrachtgevers

Horeca

Faculty Club, Utrecht
Alphotel (lobby, kamers), Amsterdam
Wellness en Saunacomplex (interieur), Utrecht en Almere
Interieur diverse vakantiewoningen
Brasserie De Nieuwe Afspraak, Amsterdam
PC Hooftgroep, Westgaarde (familieaula en –kamer), Amsterdam
Grand Hotel Karel V (lobby, kamers, conferentieruimtes, restaurant, brasseriën), Utrecht
Kookstudio Amsterdam

Voor kinderen

De Beukershof, Leiden
Verbouwing Vrije School Zaanstreek, Zaandam
Verbouwing OBS Klimop, Amsterdam
Diagnostisch centrum (kindercardiologie), Almere
Kinderkledingwinkel, Nieuw Vennep
Restyling ROC Amsterdam
Gymzaal/NSO/PSZ Watergraafsmeer
Holendrechtcomplex (grote uitbreiding en later: onderhoudspan), Amsterdam

Kantoren (interieur)

Functionele indeling en inrichting diverse IT-bedrijven
Fysiotherapiepraktijk, Baarn
Kleinere kantoren: flexibel en/of zeer compact ruimtegebruik
Hoofdkantoor Ipse de Bruggen, Alphen a/d Rijn
Indeling en inrichting Hulpverleningsdienst
Diverse stichtingskantoren

 

Wat zeggen onze klanten

zakelijke opdrachtgevers:

Interview met de opdrachtgever in de zorg.
Dirck-Jan Vermaas
De Beukershof Leiden, Ipse De Bruggen

….voor de hoognodige opknapbeurt (schilderwerk en interne verbouwing) van onze school Obs De Klimop kwam ik via internet in contact met Tanja Kruseman van interieur- en architectuurbureau HenNK. Het klikte meteen prima, temeer omdat Tanja duidelijk ervaring en affiniteit met het onderwijs heeft. In eerste instantie kwam Tanja voor het schilderwerk en een kleine aanpassing van de kantoorruimtes, maar al snel kwam zij op eigen initiatief met de vraag of zij ook een schets mocht maken voor de op handen zijnde grote verbouwing van de school. Uiteindelijk heeft HenNK het ontwerp van de totale ‘make over’ van onze school voor haar rekening genomen.
Het resultaat mag er zijn: een vrolijke en warme school met uitstraling! Precies wat wij vooraf voor ogen hadden. Gezien de vele enthousiaste reacties van kinderen, ouders en bezoekers zijn wij niet de enige die blij verrast zijn met het schitterende eindresultaat…
Paul van Hattem
Dir. Obs De Klimop

Het was prettig samenwerken met HenNK, niet alleen hebben zij een mooi en praktisch ontwerp gemaakt waar zowel de school als stadsdeel erg blij mee zijn. HenNK heeft ook de bouwwerkzaamheden goed begeleid. Bij onvoorziene omstandigheden hebben zij hun schouders eronder gezet om toch tot het gewenste eindresultaat te komen. Bedankt!
Caroline Spaander
Beleidsadviseur Onderwijs, Voorschool, Bouwzaken
Stadsdeel Amsterdam Noord

Ik heb Tanja ingehuurd om ons te helpen bij de inrichting van ons nieuwe kantoor. De pragmatische aanpak tegen zeer redelijke tarieven sprak mij meteen aan.
We hebben nauw samengewerkt, en van het begin (ontwerp) tot aan het resultaat is met haar ondersteuning een prettige werkomgeving tot stand gekomen binnen het vooraf besproken budget.
Ik kan haar van harte aanbevelen als iemand met verstand van zaken, met een uitgekiend en goed netwerk, die daadwerkelijk werk uit handen neemt.
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Waar voor uw geld
R. van Westrheenen
Alternet

Ik heb met  4 interieurarchitecten uit mijn netwerk gesprekken gevoerd maar bij Tanja Nieuwenhuyzen Kruseman had ik direct een goed gevoel. En terecht bleek later!
Hoewel ze rekening moest houden met een aantal expliciete wensen van mij, een gevelontwerp van mijn architecte en het gegeven dat de uitvoering pas op termijn zou kunnen plaatsvinden, heeft Tanja in 2009 een ontwerp gemaakt dat nu beetje bij beetje zichtbaar wordt zonder in kracht ingeboet te hebben. Tanja kan heel goed luisteren en dringt door tot de kern waardoor haar ontwerp geen eendagsvlieg is.
TANJA = TOP!”
Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam, Deskundige, Creatief
Emmy Bootsman
Allemanja

In 2010 was ik begonnen met de voorbereidingen voor het openen van een indoor “midgetgolf glow in the dark” in Houten en via de Glowgolf organisatie ben ik in contact gekomen met HenNK. De opdracht was een thematische lounge met bar te ontwerpen waar zowel kinderfeestjes gehouden kunnen worden als voor gezelschappen die een borrel willen drinken. Dit is binnen het budget een prachtig resultaat geworden en daarom kreeg HenNK in 2012 een gelijkwaardige opdracht voor de in oktober 2012 geopende Lasergame in Houten. De samenwerking was plezierig, constructief en inspiratievol.
Jacques Engelen
Glowgolf Utrecht BV, Lasergame Houten BV

particuliere opdrachtgevers